Thursday, September 13, 2012

NOP-i gurmeeturul

MTÜ Kass ja Pojad vabatahtlikud vaatasid hindava pilguga üle oma sahvrid ja keldrid, oma emade-ämmade-vanaemade omad ka, kuhjasid korvidesse hoidistepurgid. Kõik kantud eesmärgist teenida natuke raha koduta kassida kliinikukulude katmiseks.

 NOP-i kohvik korraldab Kadriorus Köleri tänaval sügiseti ja kevadeti gurmeeturgu, kus oma hõrke tooteid müüvad väiketootjad, NOP-i koostööpartnerid. Vabatahtlike kodused hoidised ei suuda küll võistelda näiteks Esko talu juustudega, kuid huvilisi ja ostjaid jagus meie laua juurde samaväärselt.

Seened supina, salatina, klassikalises ja veinimarinaadis. Kurgid salatina koos küüslauguga ja marinaadis. Tomatid segudes sibulaga, küüslauguga, paprikaga, õuntega, mahedamad ja teravamad. Moosid õuntest, ploomidest, mustikatest üllatavate lisanditega - piisake rummi, sidrunit, apelsini, banaani. Igale ostjale kaasa väike selgitus, kuidas koduta kasse saab igaüks ise aidata.

Vastata tuli erinevatele kassi-küsimustele - kas kassile, kes mitu päeva puu otsas lõksus, tuleks appi kustuda päästeamet? Mida teha, kui kass närib toalilli? kuidas allergilisena elada koos kassiga? Kas tänavakass saaks maal õue-eluga hakkama? Kuidas kaaluda kassivõtmise-soovi?

MTÜ Kass ja Pojad tänab NOP-i kohvikut võimaluse eest heategevusmüüki korraldada ja tänab kõiki lahkeid annetajaid.

No comments:

Post a Comment