Wednesday, December 12, 2012

Lihtne võimalus aidata

Mobiiliringlus.ee http://www.mobiiliringlus.ee/ on UPR Global OÜ era- ja äriklientidele mõeldud teenus, mis loob võimaluse kõigil Eestis elavatel inimestel müüa mugavalt ja kiirelt oma kasutatud mobiiltelefone. Seejärel suunab UPR Global telefonid uuesti korduvkasutusse või ümbertöötlusesse. Koostöös Eesti Loomakaitse Seltsiga http://www.loomakaitse.ee/ korraldatakse heategevuskampaaniat, kus kasutatud mobiiltelefonide eest saadav raha on võimalik annetada Eesti Loomakaitse Seltsile loomade abistamiseks, transportimiseks, ravimiseks jne.
 
Kampaania on suunatud kahele aspektile - juhtida ühiskonna tähelepanu keskkonnahoidmisele ehk kokku koguda kodudes ja kontorites kasutuna seisma jäänud mobiiltelefonid ning suunata need taaskasutusse. Teisest küljest suunata inimeste tähelepanu hättasattunud loomadega seonduvatele probleemidele, luues inimestele võimaluse annetada kasutatud mobiiltelefoni eest saadud raha heategevusse.
 
MTÜ Kass ja Pojad on saanud ELSilt rahalist abi oma hoolealuste kliinikuarvete tasumiseks. Et ELSil jätkuks vahendeid ja tuleks juurde uusi toetajaid, pani ühing heategevuskampaaniale õla alla. Töökaaslaste, pereliikmete ja sõprade abiga täitus 50-le telefonile mõeldud kast kiiresti.
 
Hea lugeja - kui rahalist annetust teha ei ole iga kord võimalik, kui hättasattunud loomale hoiukodu pakkumine ei ole võimalik, siis kasutuskõlbmatu mobiiltelefoni loovutamine heategevuslikul eesmärgil on ikka võimalik. Annetamine on tehtud lihtsaks, täpsemad juhtnöörid lisatud linkidel. Palun anna oma panus:)

No comments:

Post a Comment