Thursday, December 6, 2012

Saage tuttavaks - Siim ja Duo Black

MTÜ Kass ja Pojad hoole alla jõudsid uued hoolealused - ilus tume triibikpoiss Siim ja kaks musta kassilast töönimega Duo Black.
Siimul on vanust 5-6 kuud ja ausalt öeldes juhtub väga harva, et tänaval sündinud kassipoeg võtab sellises vanuses esmakordselt inimesega lähikontaktis inimesed kohe omaks. Kuna Siim on pärit samast kassikolooniast, kust enamus meie selle sügise kasse, siis saame kindlalt väita - see kass on sündinud tänaval. Aga unustame nüüd selle päritolu ja tunneme koos rõõmu sellest, et Siim oskab kenasti nurru lüüa, süles magada ja oma tänutunnet siiralt välja näidata. Natuke vajavad ravi nohune nina ja punetavad silmad, parasiiditõrjet tuleb veel teha, aga põhimõtteliselt on Siim täiesti valmis hakkama kodukassiks. Tegemist on tõeliselt kauni triibumustrilises ja pehmes kasukas kassilapsega - kõik triibikute austajad, tulge nüüd ruttu kodupakkumisega:)

Duo Black koosneb kahest mustast kassipojast. Vanust umbes kolm kuud. Nende arvamus inimesest on hoopis teistsugune - no mis te torgite ja tahate saada? Kassipojad vajavad samuti tohterdamist, vähemalt kolm korda päevas mässitakse nad rätikusse ja pannakse silmadesse rohtu. Kui muidu kostab puurist ägedat susinat ja surtsumist, siis räti sees muutuvad kiisud malbeks, naudivad paitamist ja sügamist ja aegajalt unustavad ettevaatuse. Duo üks pool on leebem ja on nii mõnedki korrad juba ilma rätita süles olnud. Duo teine pool on kangem ja vähemalt korra päevas suudab hoiukodu perenaise oma surtsumisega päris ära ehmatada. Kassilaste sugu on veel kindlaks määramata.  Mõlemad kiisud kannavad uhket pikema koheva karvaga kasukat, karv on siidine ja pehme, lausa kustub paitama. Natuke tuleb Duo´ga veel vaeva näha, siis saab ka nendest kassikestest korralikud kodukassid.

No comments:

Post a Comment