Thursday, April 11, 2013

Isabella Blue läks koju

Suur rõõm on teada anda, et meie kaunitar Isabella Blue on koju jõudnud. Kassike, kes elas tänaval, kes pelgas kõiki ja kõike, on hoiukodu poole aasta hea töö tulemusel täiesti koduvalmis. Päriskodu ülesandeks on Isabellast välja võluda sülekass ja paisõltlane. Kõik eeldused selleks on olemas. Ja Isabella ise on valmis järjest rohkem usaldama ja pakkuma kõike, mida üks kaunis ja arukas kass pakkuda saab.


Uus kodu saatis pilte, kus näha mõne päevaga saavutatu. Esimene pilt on tuttav kõigile, kelle koju tuleb täiskasvanud kass - ikka tuleb varjuda mööblitükkide alla. Isabella mööbli-all-päevadesse jäävad pikad vestlused pere meespoolega, kes veetis tunde põrandal pikutades ja Isabellaga kontakti luues.







Hirm uue olukorra, uue ruumi ja uute inimeste suhtes taandus kiiresti, peagi kontrollis Isabella juba mööblipealset elu. Siinkohal tähelepanu suletutiga mänguridvale - see on asendamatu riistapuu kassidega heade suhete loomiseks, sellega saab teha esimesed ettevaatlikud paid ja kõrva-tagant-sügamised, see meelitab kassi mängima.







Isabella on kord juba selline, et tema tahab otsustada ja valida - enne kui inimene saab võimaluse silitada tema sinist läikivat kasukat, tahab tema ise inimest puudutada. Sõrmede nuusutamisega ja õrnalt ninaga müksamisega annab Isabella märku, et inimene on heaks kiidetud ja suhted võivad edasi areneda.





Tänaval pidi Isabella leppima selle toiduga, mis kättesaadav oli. Hoiukodus oli menüüs kvaliteetsed kassikrõbinad ja hõrgud konservid. Seega tervislik toitumine on Isabellale selge. Põhimõtteliselt sobib vahel söögiks ka viiner, kuid sellel pildil peab Isabella võimalikuks viineritükki vaid pallina kasutada.



MTÜ Kass ja Pojad tänab Isabella Blue uut peret ja soovib rõõmurohket kooselu. 

No comments:

Post a Comment