Thursday, April 4, 2013

Poseeriv Amber

Dmitri Pravdjukov on üks MTÜ Kass ja Pojad  headest sõpradest. Me kohtume harva, aga alati jääb kohtumist meenutama hulk imeilusaid pilte. Dmitri on fotograaf ja teeb oma tööd sageli kassinäitustel.

Kassiklubi Selena Tigeri näitusel 23. märtsil oli meie merevaigukarva Amberil võimalus olla fotograafi esimeseks modelliks. Enamuse näitusel viibitud ajast eelistas Amber olla süles,silmad mõnusalt kinni ja käpad kõvasti ümber hoidja kaela.          Võtteplatsil, prožektorite eredas valguses, näitas Amber end kogu ilus. Tark pilk fokusseeritud, käpad kombekalt koos, saba sirgu seatud. kasukas kammitud ja vurrud triigitud - nii nagu lubatud.

Amber võlus ära kõik väikesed tüdrukud, kes meie laua juurde sattusid. Amber pakkus  lahkesti paitamiseks oma siidist kasukat, nõustus istuma laste süles, lubas suruda ärevusest õhetavaid põsekesi vastu oma pehmet külge. Nii mõnegi pisipiiga silmad vaatasid kordamööda ema ja isa ja Amberi silmadesse küsides - kas selline võrratu loomake võiks olla meie lemmik, meie koduloom. Kui emmede arvates oli kiisu kasukas merevaigu- või liivakarva, siis tüdrukukeste üksmeelne arvamus oli - roosa kiisu:)

Amber on koduvalmis. Steriliseeritud, vaktsineeritud, sotsialiseeritud. Eelistatud on kodu, kus ootab pehmete patjadega diivan, palju mänguasju ja armsaid väikesi lapsi. Amber ootab hoiukodus Nõmmel kõiki huvilisi, et igaüks saaks ise veenduda - kass, kes vaatab otsa siinolevatelt piltidest, on päris elus veel tuhat korda armsam.

No comments:

Post a Comment