Monday, September 9, 2013

Saage tuttavaks - Norman ja Kondu

Tundub, et selle sügise kasukatrend on triibuline. MTÜ Kass ja Pojad hoiule on saabunud kaks järgmist suurepärast triiplooma - Norman ja Kondu.


Norman on umbes kolmekuune kassilaps. Ilus helehall triibukasukas, valged sokid, valged põsed ja manisk. Esimene reaktsioon inimesele on ikka susin ja sahin, tegelikult aga on Norman täiesti sõbralik ja tasane kassike. Karantiinipuuris käib hale laulujoru ja kui kurbus eriti suureks läheb, tuleb mööda võret üles ronida ja proovida, kas natuke kõrgemalt on inimese tähelepanu lihtsam köita. Normanile meeldiks vabadus ja kuna seda jaopärast antakse, tuleb aega omatahtsi sisustada. Tühjaks söödud konservitaldrik lükatakse puurivahest välja, puuri lähedale jäetud riideesemed sikutatakse puuri sisse. Igav Normaniga ei hakka ja tema arusaama maailma ajadest ja elukorraldusest oleks huvitav tundma õppida. 



Kondu on umbes pooleteisekuune kassilaps. Kasukas on tumetriibuline, ei ühtegi valget laiku kuskil. Nii pisikesed ei oska veel midagi karta ja nii oli Kondul nurr kohe lahti, kui transpordikasti uks avanes ja hoiukodu uut asukat tervitas. Kondu on Kondu, sest kiisuke on väga kõhn, kõik kondid võib läbi naha üle lugeda. Silmad vajavad natuke ravi, keha turgutamist. Esialgu maitseb uni soojas toas eriti magus, kui vahel natuke sülle ja pai ka saab, siis on kassilaps rahul. Kondu peab eeskujulikult puhtust, ei mingit tittedele omast pläkerdamist-mäkerdamist. 


Normanile ja Kondule saab pakkuda kodu, helistades telefonil 5038083.

No comments:

Post a Comment