Wednesday, October 9, 2013

Kondu läks koju


Oma uues kodus on väike sõbralik Kondu. Hoiukodu perekass Sasso, kes Kondut esimestel päevadel umbusklikult piidles ja madalaid urinaid kuuldavale tõi, andis olulise panuse Kondu koolitamisele. 










Kondu, kes napilt kuu vanuses jäi ilma ema hoolest ja õdede-vendade toest, õppis Sasso käest, kuidas mängida nii, et küüned ja hambad haiget ei teeks, kuidas kasutada oma jõudu, kuidas vajadusel kiirelt peitu pugeda, kuidas pererahvale tühjast kõhust märku anda. Nurrumine ja nunnu-olek oli Kondul juba ennegi selge.



Kondu uues kodus on tore kassi-isand Nipsu, kelle minevik ulatub Laagri varjupaiga aegadesse. Nipsu võttis Kondu väga hästi vastu, kassid on juba jõudnud sõbruneda, mahuvad sama kausi juurde sööma ja samal diivanil magama. Tundub, et kõike on võimalik mõistlikult jagada - ka tagaajaja ja tagaaetava rolli. Nii ajabki Nipsu Kondut taga ja siis jälle Kondu Nipsut taga. Kui veekauss tagaajamise käigus kummuli lendab, siis vaatava kiisud üksteisele otsa ja kehitavad õlgu - miks see kauss siis on jooksurajal:)




Soovime Kondu uuele kodule kõike head. Ja kuna Kondu on kenasti kosunud ja enam ei õigusta oma nime - konte ei ole enam võimalik läbi naha üle lugeda - siis ootame koos toredate kodu-uudistega võibolla ka uut nime.

No comments:

Post a Comment