Thursday, October 31, 2013

Saage tuttavaks - Kiku

Siin meie järgmine selle sügise trendikass - pisike triibik Kiku. Kiku on Kyra, Lily ja Tiina väike õeke, kes nüüdseks emme Lara ja kasuemme Mia hoole on selja taha jätnud ja teeb hoiukodus esimesi samme päris iseseisvaks eluks. Kiku on eriliselt tubli ja hakkaja tüdruk. Oma esimeses hoiukodus oli Kiku koos mitmete teiste kasside ja oma õekestega, sellest hoolimata esines ta esimestel päevadel uues hoiukodus koos Liisu ja Tiinaga kui väike kurjam - urises ja sisises ja tegi perenaise voodist endale luureplatvormi. Tänaseks on triibuliste kiisutüdrukute vahel kõik erimeelsused unustatud ning mängu ja lusti jagub lõpmatult. Kas pealtvaatajaid on või ei ole, kolm vallatut kassilast tuiskavad mööda tuba, veeretavad pallikesi, teevad ronimispuul akrobaaditrikke ja müravad-maadlevad. Kõik ikka selleks, et õppida enda eest seisma, et tunnetada oma jõudu, aru saada küünte ja hammaste teravusest.

Kiku peab inimest oma suureks sõbraks, ööuneks on ainumõeldav paik padjal inimese pea kõrval. Süles ei ole Kikul eriti aega olla, sest pidevalt on vaja ringi joosta, mängida, mürada, varitseda jne. Pikast paist oskab  Kiku lugu pidada ja nurrumises on meister. Kikul tundub olema iseloomu, tema tahab otsustada ja tegutseda.


Kiku hoiukodu-kaaslane Liisu on teinud hoiukodusse saabumisest suuri edusamme, hirmunud kribalast on saanud täiesti tavaline kassilaps, kes naudib tubast elu, täis toidukaussi ja inimeste hoolt. Äkilised liigutused tekitavad veel soovi peitu pugeda. aga kui Liisu kord juba sülle on püütud, siis läheb lahti lõputu nurr ja paikäe ette keeratakse üht ja teist külge, selga ja kõhtu, pead ja saba.






Kiku, Tiina ja Liisu asuvad hoiukodus Pelgulinnas, nendest  lähemalt teada saamiseks helista  telefonil 53447082.


No comments:

Post a Comment