Wednesday, November 20, 2013

Kassiklassika - Karl ja Kaarel

Karl - tunneb kella
Vaadake ringi pidulikel sündmustel - värvivalikus domineerib must ja valge. Sellesse kombinatsiooni võib varjuda, kuid selle kombinatsioonis võib ka silma paista, esile tõusta.
Kaarel - teeb käepärastes asjadest mängukanne

















Vahvad vennad Karl ja Kaarel ei ole ise saanud endale kasukavärve valida. Kui oleks saanud, võibolla oleksid nad siis rõõmsalt täpilised, tabby-vöödilised, vesihallid või mõnd eksootilist tõugu jäljendavad. Osalevad nad ju võistluses, kus koduta kassid püüdlevad kõik sama eesmärgi poole - olla koduga kassid. Kuidagi tuleb kassihuviliste tähelepanu köita, kuidagi tuleb pildile saada, kuidagi tuleb meelde jääda. Tuleb leida see konks, kuhu külge inimese huvi köita. Kui esimene sõprus loodud, küll siis ka kõige tagasihoidlikumal must-valge kasukaga kiisul on võimalik tõendada - ma olen parim valik, kõige viksim ja puhtam koduloom, kõige truum sõber, kõige lustlikum meelelahutaja, kõige leebem lohutaja, kõige kuumem sülesoojendaja...

Olude sunnil peatuvad Karl ja Kaarel kodu-otsingutel  Kasside Turvakodu suures kassitoas. Koos on 50 kassi - hallid, punased, valged, mustad, must-valged, lühikarvalised, pikakarvalised, suured ja väikesed. Karl ja Kaarel saavad hakkama, nad on kenasti sotsialiseeritud, taluvad teiste kasside seltskonda, oskavad enda eest seista, peavad lugu teistest kassidest. Kui Karl ja Kaarel esialgsest kohmetusest üle saavad, küll siis tulevad tagasi ka ülemeelikud jooksutuurid, küll siis saavad mänguhiired jahitud, kratsipuud kraabitud, parimad pesad ja pehmemad padjad läbi pikutatud. Ehk õpetab Karl ka teistele kassidele kellatundmist ja Kaarel õpetab käepärastest asjadest mängukannide meisterdamist - need on vennakeste erilised oskused. Küll siis vaatavad Karl ja Kaarel igale külalisele julgelt otsa, võtavad tänuliku nurruga vastu kõik paid, mõnulevad ka võõrastes süledes. Karlikute hea haldjas, kes nad tänavalt päästis, käib turvakodus nii sageli kui võimalik, et kasside kohanemine kergem oleks. Kui Kaarel veel lohutust otsides  poeb heale haldjale sügavale kurgu alla, siis Karl suudab juba ise lohutust pakkuda, patsutades pikalt silitama jäänud käele - aitab nüüd küll, mis sa moosid, hakka juba minema. 

Karl ja Kaarel loodavad kogu südamest, et nende ootused ja igatsused ühel päeval tõeks saavad ja neist saavad kodukassid, koduga kassid. Karl ja Kaarel loodavad, et see päev ei ole enam mägede taga, et see päev saabub juba üpris pea. 

Karlile ja Kaarlile saab kodupakkumisi teha telefonil 56509577

No comments:

Post a Comment