Tuesday, December 10, 2013

Kalle läks koju

Sülekass Kalle

Kui üks kass on tõsine paisõltlane, siis vajab ta kodu, kus väsimatuid paikäsi oleks palju. Meie suur pailemb Kalle ootas ära õige kodupakkumise - kolmelapselise pere, kus kõik on valmis seisma kasvõi järjekorras, et väikest triibupoissi pikkade paidega hellitada.

Kalle jõudis meie hoiukodusse tagasihoidliku ja veidi ara kassilapsena. Hoiukodul jätkus pikka meelt ja kavalust, et ära kasutada Kalle nõrka kohta - armastus paitamise vastu. Nüüd on Kalle nõus suhtlema inimestega - kui vaid oma paid kätte saaks:).

Kalle uus kodu saatis juba esimesi uudiseid. Esimestel päevadel oli uues kodus  Arg-Kalle, kes suutis end tugitooli sisse ära peita ja pererahvas kerge paanikahoo tekitada.  Arg-Kallest sai aga õige pea võitu Pai-Kalle, sest ilma paideta see kassipoiss ikka kuidagi hakkama ei saa. Nüüd peab pererahvas aegajalt muud toimetused pooleli jätma ja Kallet paitama. Perenaine veetis pooleldi magamata öö, kuna Kalle nõudis pai, sikutades perenaist õrnalt juustest, kui paitaja vahepeal unne suikus. Kalle arvates on kõige õigem magamise koht laste voodites. Ka on Kalle avastanud parima vaatluskoha - aknalaualt on ülevaade tubasele elule ja viiendalt korruselt avaneb tore vaade ümbruskonnale.


Kui hoiukodu andis Kalle perele kaasa väikese hoiatuse - Kalle ei taha süles olla ega tule ise sülle, siis päriskodu võib teatada - Kalle on sülekass:) 


No comments:

Post a Comment