Thursday, March 27, 2014

Saage tuttavaks - Miia


2013. suvekuude kokkuvõttes sai Miia juba nimetatud. Siis oli Miia roll aidata toita ja üles kasvatada pisikesed kiisulapsed, kelle enda ema neid millegipärast tõrjus. Pisikiisud kasvasid, muutusid iseseisvaks ja läksid oma koju. Miia aga tekitas probleeme - ei sobinud teiste kassidega, oli agressiivne. Ja kuidagi juhtus nii, et kadus meie vaateväljast.


Suheldes kasse aitavate inimestega juba järgmiste abivajajatega seoses tuli välja, et Miia on läbi teinud imelise muutuse, kuid on ikka veel koduootel. Saime selgust ka Miia leidmisloosse - ärevuses ja ehmunud Miia leiti  tänaval ekslemas.  Ta oli äsja poeginud, nisad piimast pakitsemas, kuid pisikesi ei suudetud kuskilt leida. On  selge, et värske titemamma ei jäta pisiperet omapead, nii et tuli teha kurb järeldus - pojad olid hukkunud. Leidja viis Miia loomakliinikusse üle vaatamiseks, samal ajal sai kliinik abipalve - vajatakse imetavat kassiema. Ja nii jõudsime oma blogis 2013. suvekuude kokkuvõttes kirjutada Miiast ja tema kasulastest.

Aga Miia muutumise juurde tagasi. Pärast seda, kui kasulapsed olid oma kodudesse saadetud ja Miia oli algses hoiukodus kooselu teiste kassidega võimatuks muutnud, õnnestus leida Miiale eraldi kassivaba hoiukodu. Hoiukodu kirjutab - Miia on sõbralik ja vahva iseloomuga kass. Kui läheduses ei ole teisi kasse, siis on ta maailma parim kass. Istub süles, nurrub nagu mootor ja mängib suure himuga :) Sobib väga hästi ka lastega perre. 

Miia on lahke ja abivalmis, aidanud teisi kiisusid ja inimesi ning on igati väärt ilusat kodukassi elu. Vaevalt ta kodus niisama diivanikaunistus tahab olla, pigem tahab ta elada toimekat askeldusi täis elu. Miia aitaks hea meelega mõnest pisikesest poisist-tüdrukust kasvatada hea inimese. Lastega pered - palun võtke vastu Miia pakkumine. 

Miiaga lähemalt tuttavakas saamiseks palun helista 56509577.

No comments:

Post a Comment