Monday, July 7, 2014

Saage tuttavaks - Susanna

Juuni viimasel nädalal saabus meie ühte hoiukodusse "üks äbarik". Esialgne info oli napp ja mitte eriti tore - kassilapsel vanust vaevu 2 kuud, kondine ja alakaalus. Hing aga sees ja elutahet küllaga. Nädalaga on väike hoiuline hoiuperenaise ja perekasside hoole ja armastuse all kenasti kosunud ning äbarikust on koorunud täiuslik seltskonnalõvi, nimeks Susanna.


Seltskonnadaamil peab olema minevik, mis teda vormib ja talle salapära lisab. Meie Susanna on puhtatõuline Saaremaa kuurikiisu, kelle ema kunagi kellelegi üleliigseks oli jäänud. Hoolimata oma sünnikohast pole Susannas aga grammigi hirmu ega häbelikkust, pigem on tagasihoidlik sünnikodu andnud tõuke olla oma saatusest suurem ja andnud läbilöögivõime. Susanna jumaldab seltskonda, on ühtviisi armastusväärne väikeste laste, leebete emmede ja karuste issidega. Võtab osa kõigist pakutud mängudest, ei pirtsuta ega vali. 


Tähelepanu tõmbamiseks (justkui väga erilisest kasukast veel väheks jääks) demonstreerib igasuguseid trikke, kiireid jooksupoognaid, lelude loopimist, varvastel tippimist jne. 
Publiku puudumisel saab Susanna väga hästi ka omaette hakkama ja leiutab endale ise mänge ja mänguasju. Kui väsimus peale tuleb, poeb Susanna  inimese külje alla kaissu, et üks mõnus uinak teha. Liivakasti kasutamine selge ja muud head kassikombed ka. 

Susannat saab vaatama tulla Nõmmele. Kontakt 56669098

No comments:

Post a Comment