Monday, October 6, 2014

Rainier ja Grace läksid koju

Meie pisikesed hoolealused Rainier ja Grace tegid hoiukodus vaid lühikese peatuse ja juba nad ongi täieõiguslikud kodukassid.



Grace on noore pere esimene lemmikloom. Kunagi lapsepõlves kodukassiga kogetud  tunded ja emotsioonid saadavad meid kogu elu ja ühel hetkel täiskasvanuna tunneme taas vajadust koduste lemmikloomade järele. Grace on täpselt selline lemmik, kes oma hapruse ja iluga võlub minevikust välja mälestused hommikusest ärkamisest, kui  kiisu vurrud kõditasid magaja põske, või kui kiisu aitas üle saada mõnest muremõttes või mitmekordistas rõõmu väikese kordamineku üle. Grace on just selline lemmik, kes tahad kuulata ja mõista, rõõmule hoogu anda ja mure väiksemaks nurruda.



Rainier, kes hoiukodus jäi piltidele sumedate muresilmadega, on tänaseks saanud hoopis ulakama nime - Pärt - ja hoopis ulakama silmavaate. Pärt mängib väsimatult mängu "süüa mulle siin üldse ei anta, tee ruttu konserv lahti", jookseb trepist üles-alla nagu oleks tal kari hunte kannul, trügib sülle ja topib oma nina igale poole. Pärdil on tähtsaid ülesandeid ka - ta realiseerib peremehe lapsepõlveunistust mustast kassist ja aitab leevendada perenaise kurbust ja leina. Pärt sai endale Huberti koha. Huberti, kes tänavakassist sai asendamatuks kodukassiks, viis raske haigus. Siinkohal teeme meiegi austusavalduse Hubertile - puhka rahus, kallis sõber.

















Grace´i ja Rainieri/Pärdi vahva vennake Ramon aga on jätkuvalt kodu-ootel. Kurvalt ja mänguseltsilisteta veedab ta päevi hoiukodus. Loodame, et need kurvad päevad peagi otsa saavad ja Ramonile tuleb väärt kodupakkumine - ikka telefonil 5038083.



 

No comments:

Post a Comment