Thursday, October 23, 2014

Saage tuttavaks - Välk


Väike kassilaps Välk on saanud oma nime selle järgi, et sündides on tema pisike saba ära murdunud ning tänu sellele on saba kõver just nagu välgunool. Aga ega kiired jaladki nimele alla ei jää. Väga meeldib pisikesele Välgule soojus ja kaaslaste selts. Hoiukodu kassi Vurru kiusamine ja temaga mängimine on üks meelistegevusi. Kahjuks ei viitsi aga suured poisid väikeste lastega alati mängida ja siis tuleb kuskilt leida mingi muu tegevus. Üks lahe tegevus on hoiukodu põrandavaasis olevaid heinakõrsi püüda ja närida.

Nagu igale tublile kassilapsele kohane teeb temagi oma hädad vaid liivakasti. Süües on toidukauss vaid tema päralt, sest neljakäpukil toidukausis olija juurde teised lihtsalt ei pääse. Kui  oma kauss parasjagu tühi on, aga nälg näpistab, siis sobib täitsa ka koera toit :). 
 

Kuigi Välk on juba päris ära kodunenud, ei ole ta veel valmis sülekassiks hakkama, sest liiga palju huvitavat on igal pool veel avastada. Kui tudu  peale tuleb, siis teinekord on inimese kõhu peal või külje all tudumine täitsa mõnus, eriti siis, kui suurem kass on temast juba väsinud ja kaissu ei viitsi võtta.
Välguga saab tutvust teha Pelgurannas helistades numbril 5344 7082

No comments:

Post a Comment