Wednesday, February 4, 2015

Katariina hoiukodus

Kuu aega tagasi saabus meie postkasti abipalve - seoses  lapse allergiaga on  ära anda tore kodukass nimega Katariina. Blogipostituse peale ei tulnud ühtegi pakkumist, nii asusime ise otsima ja vaatama, kas on kuskil kodu, mis Katariinale sobiks – olgu siis ajutise peavarjuna või juba päriselt.

Milo
Hoiame ikka ühendust kodudega, kus meie kaudu kodukassiks ülendatud kassid elavad, teame, kus soovi ja võimalust olla kas hoiukoduks või võtta päriseks teine, kolmas kass. Katariina eksootiline välimus kutsus proovima kodu, kus sarnane kiisu, tänaval sündinud kassipojast  2011. aasta sügisel kodukassiks saanud Milo. Olime varem korra proovinud, kuid tookordne must iludus Nastja ei klappinud Miloga, meie soov on, et nii kodukass kui hoiukass oleksid õnnelikud ja rahul. Milo pere arvates võiks majas olla ka teine kass ja seepärast Katariina sisse kolida saigi. Esialgu siis hoiukassina.

Katariina
Esimesed uudised hoiukodust olid sellised: „Katariina on nüüd kuskil 6 tundi meie juures olnud. Ta on ikka väga hirmunud, arglik ja nukker. Ta istus viimased viis tundi liikumatult peidus, kuid õnneks sõi ka natuke. Panime ta nüüd eraldi ruumi ja vaatame, kuidas ta kohanema hakkab. Milo on ka väga rahutu ja närvis ning susiseb isegi diivani peale, kus Katariina ennem istus. Katariinat ta korra nägi, kuid see kõik möödus ikka susina saatel.“
                          
Hoiukodu hoiab meid arengutega kursis. Meie hoiame pöidlaid, et Milo Katariina omaks võtaks. Loodame, et Katariina kurvastus kodu kaotuse pärast taandub. Ehk siis oleme ooterežiimil.

No comments:

Post a Comment