Tuesday, April 21, 2015

Roosi läks koju

Mõned päevad tagasi läks uude koju väike Roosi. Roosi, suvilakassi lapsuke, elas hoiukodus koos oma vennakese Jussiga ja nautis Jussi turvalist seltsi. Roosi algne nimi oli Lea, siis sai ta natuke okkalise olemuse tõttu nimeks Okasroosike ja lõpuks siis Roosi. Roosit loovutades oli väike hirm, kuidas ta kohaneb ja üksinda hakkama saab. Ootasime ärevalt kodu-uudiseid lootuses, et uudiste puudumine on hea uudis. Täna saame kindlalt kirjutada – Roosi läks kojuJ

Roosi kodu kirjutab - eile oli see õnnelik päev, mil Roosi sai oma hirmudest üle ja temast sai tõeline nurrumootor, vaat et keerab end kasvõi kaheksaks, saaks vaid sülle pugeda. See oli tõeliselt tore! Üllatus oli aga, et esimene õnnelik, kes Roosi usalduse võitis, oli meie pereisa (kes tegelikult meie kassi võtmisele pikalt vastu oli). Kõrvade sügamine talle tõesti meeldib ja mida tugevamalt seda parem. Hästi kiire ja plastiline on ta ka. Päeval saab Roosi üksi kenasti hakkama, seni mingeid pahandusi pole olnud. Talle meeldib väga  aknalaudadel ja kapi peal käia. Ühel ööl kuulsin läbi une muusikat, hiljem selgus, et kass oli aknalaual oleva raadio tööle pannud. Läksin lülitasin raadio välja, aga mõne aja pärast mängis raadio jälle. Kuidas see tal õnnestus, ei oskagi arvata. 

Meie suur ja sügav tänu Roosi uuele perele, pikki ja õnnelikke aastaid!


Meie süda on rahul, hoiukodu pererahva süda on rahul. Juss, kes nüüd üksi hoiukodus hakkama peab saama, otsustas ka rohkem sülekassiks hakata ja vahel lausa keeldub sülest maha minemast ja jala käimastJ Hei, triibikute austajad – Juss ootab kodupakkumisi.

No comments:

Post a Comment