Wednesday, July 8, 2015

Kassipere kliinikuskäik

Kassiema ja tema viis pisikest käisid eile kliinikus ülevaatusel. Kõik on väga hästi, kassipojad on terved ja tragid. Kassiemmel see ilmselt alles esimene pesakond, seega vanust värskel emal ehk aasta-jagu. Nüüd tuleb anda ussirohi ja siis saab teha esimesed vaktsiinid.

Vabatahtlik, kes kliiniku-sõidu tegi, sai süle ja seljaga positiivseid emotsioone. Otsustasime, et kasutame ühte transpordipuuri, et emmet mitte ärevusse ajada. Vabatahtlik kirjutab nii: "Tänane kliinikus-käik üllatas mind tõsiselt. Kuus kassikest mahtus imepisikesse puuri - sellisesse, kus tavaliselt sõidab meie pere väike väänik üksinda. Ja ei ühtegi piuksu ega mjaud terve teekonna vältel. Kui valgusfooride taga oodates kiikasin kõrvalistmel olevale puurile, siis nägin vaid  puuritäit suuri&küsivaid silmi. Kuhu meid viiakse?! Miks?! Kas kõik on meiega ikka hästi?!"

Pisikiisud ootasid viisakalt järjekorras, kui neid kaaluti ja kontrolliti. Arsti käest pääsenud väänikud lubati konservikausi juurde, kus hakkas kostma mõnusat matsutamist. Kõige suuremal kassipoisil on kilosest kaalust puudu 50 grammi - ju oli tal plaan kohe kiloni jõuda;) 

Kahe nädala pärast saavad kiisud vaktsiinid ja siis võib neid juba kodudesse loovutada. Mustad ja üks pruunikam triibik on tüdrukud, kaks suuremat triibikut on poisslapsed. Hei, head kodud - võtke meiega ühendust!

telefonid 5666 9098, 5221057, 5038083

No comments:

Post a Comment