Tuesday, January 17, 2017

Aasta kokkuvõte 2016

Suleiman, Mütsike, Välk, Miisu, Belami/Bruno,   Pablo/Bibi, Simpson/Bachelor, Eloise, Alisa, Kriimu, Edward, Nora, Reti, Siisi – need 14 kassi läksid MTÜ Kass ja Pojad hoole alt 2016. aastal koju. Nagu ikka, on lood erinevad ja samas juba natuke nagu mustris  - mingi üksinda ja kahekesi koos, mindi oma elu esimesse päriskoju ja mindi uude koju.  Jäädi hoiukodusse perekassiks ja jäädi leidja juurde päriseks. Meile jääb usk ja lootus, et nende kiisude elutee ei tee enam kunagi ohtlikke käänakuid, et edaspidi on nende kõigiga kõik väga hästi.

2016. aasta jõulusoovidele kirjutasid koos MTÜ vabatahtlikega alla Waldemar ja Trinity. Mõlemad on meie murelapsed – Waldemar peab endiselt leppima sellega, et toit on küll laual ja külmade ilmadega saab ka esikusse varju, aga tõelist hoiukodu tal veel  ei ole. Waldemar tahab olla hästi tubli ja hakkaja, tahab suhelda ja otsib lähedust – ta oleks valmis ka kohe kodukassiks hakkama, kui tuleks vaid kohane pakkumine. Trinity saab peavarju üksikus maamajas, kuigi vajaks igapäevast suhtlemist inimesega. Üksinda oma pead õue me teda enam ei lase, aga vältimatult vajalik on ruttu leida kohane hoiukodu, miks mitte ka päris kodu. Need kaks on meie alanud aasta suured väljakutsed ja loodame, et aasta kokkuvõtet tehes on nad teises nimekirjas:)

Eraldi tuleb rääkida preili Pirtsust.  Tutvustasime teda 2014. augustis, kui ta saabus hoiukodusse oma kahe vennakesega. Kuidagi läks nii, et preili Pirtsule ei tulnud ega tulnud kodupakkumist. Samast hoiukodust käis läbi mitmeid hoiulisi, tuldi ja mindi, aga preili Pirtsu jäi. Ja jääbki! Preili Pirtsu kojumineku aasta on 2016!


2016 oli töine aasta. Kojuläinud kasside arv küll väiksem kui varem, aga teeme palju jõuame:) Meie tänu kõigile, kes meid selles tegevused on aidanud, ka kõige väiksem abi on vajalik ja tänuväärt. Meie tänu kõigile, kes meie hoolealustele kodu pakkusid – hoidke oma lemmikuid!

Väike Välk saatis meile jõulutervituse - jagame seda ja tuletame kõigile meelde - ootame alati meie hoolealuste käpakäigust teateid:)

No comments:

Post a Comment