Wednesday, February 22, 2017

Melody läks koju. Leon läks koju.



Veebruari teise nädala lõpus oli ühes kodus kurvastust ja kahes kodus suurt rõõmu – hoiukodu andis uutele kodudele üle Melody ja Leoni. Eelmisele postitusele viidates – Melody on nüüd lemmikloom, Leon aga suosikki. Selles, et kassid inimkõnest aru saavad, ei ole siinkirjutajal mingit kahtlust. Ei ole kahtlust selleski, et kass mõistaks mistahes keelt.

Uued kodud on olnud varmad ka uudiseid jagama. Mõlemas kodus veetis uustulnuk esimese öö peidus. Ja mõlemas kodus on peale seda esimest peitusemängu-ööd olukord selline, nagu oleks kassilaps aegade algusest selles kodus elanud.





Melody on tähtis ja asjalik, pererahva sõnul väike armas majahoidja/valvur. Nühib vastu jalgu, nurrub ja kutsub endaga mängima, küsib paisid ja tahab sülle. Hetkega õppis ära külmkapi otstarbe (hoiukodus kass kööki ja külmkappi ei näinud) – kui keegi kapist midagi võtab, soovib Melody endale ka suutäiekest. Sõnakuulelik on Melody ka, saab aru, kui näiteks söögilauale ronimine ei ole lubatud.





Leon hellitatakse kodus ilmselt lootusetult ära ja ehkki ta kasvult on varsti väga suur, siis suureks ja asjalikuks kõutsiks kasvamist temast ei oodata. Maast laeni ronimispuu, pallid, hiired – ainult mängi ja lõbutse. Nii veedab Leon oma päevi ringi joostes ja mänguasju tuustides, hoolitsedes selle eest, et pererahvas ikka võimalikult palju teda paitada ja süles hoida saaks, sest inimesele on ju kassi lähedus väga oluline:)

No comments:

Post a Comment