Friday, March 31, 2017

Meil on käpp sees!



Detsembris avas aadressil Müürivahe tn 22 uksed Kassmaania – pood ja kokkusaamispaik. MTÜ-l Kass ja Pojad on seal käpp sees! 









Kassmaanias on meil oma stend, kus jagame infot meie hoole all olevate kasside kohta.Teeme Kassmaanias heategevusmüüki - saadaval meie lõngahiired ja –kassid, kohal on annetus-kass, nii saame raha oma hoiukiisude kliiniku-kuludeks ja toiduks. Kassmaanias räägitakse hommikust õhtuni kassi-lugusid ja me loodame jõuda niimoodi inimesteni, kes on meie hoiulistele   valmis kodu või hoiukodu andma.




Kassmaania on väga vahva koht – see on veendunud kassi-inimeste parim ostlemiskoht. Kõigil müügiartiklitel on ühine nimetaja – kass. Tassidel ja pluuside on kassipildid, vaasid on kassikujulised, ehteid ehivad kassid. Termomeetrid, külmkapimagnetid, õnnitluskaardid, vitraažid – kõikjalt vaatavad vastu kassid. Siis ridades mängukasse – nunnusid kotis kaasas kandmiseks, väljaveninud pubekaid sõbrale riiuliveerele poetamiseks, päris miniatuurseid kujukesi taskusse peitmiseks või töölaual arvuti äärele sättimiseks. ning muidugi padjad, eri-ilmelised kiisud neilt vastu vaatamas. Parim koht kasse armastavatele inimestele kingituste soetamiseks!


Tänusõnad tulevad ka – väikestele tüdrukutele, kes üle tänava lauluringi minnes Kassmaaniasse sisse põikavad – nende imearmas ja südamlike soovidega kaardike ripub stendil aukohal. Kassid kaardil ütlevad – aitäh, et meid aitate! Tänusõnad ka prouale, kes tõi meile suure kotitäie värvilise lõngu – sellest on valminud kuhi heategevusmüügiasju. 


Fotograaf on seekord tõeliselt kobakäpp olnud ja pildid ei ole head. Seda enam on põhjust ise läbi astuda ja veenduda, kui toreda kohaga on tegemist. 

No comments:

Post a Comment